finbesök

I fredags morse sa jag "hej och välkomna hem och hejdå" till min värdfamilj och hoppade på 10:30-tåget in till London för att möta upp mamma, Peter och Sofie som hade anlänt dit dagen innan. Vi åkte turistbuss, gick runt, såg lite sevärdheter och på kvällen gick vi på Mamma Mia-musikalen. SÅ BRA! I slutet stod jag och Sofie upp och dansade och sjöng med till Waterloo. I stort sett alla andra stod också upp så ni kan vara lugna (fast den var så sjukt bra så hade ändå kunnat ställa mig upp och dansa. Hade bara tagit en klunk av mammas Gin&Tonic också. Då fattar ni liksom.).

Nästa dag gick vi runt på Oxford Street för lite shopping. Jag var ute efter ett par skor men hittade inga. På lördagseftermiddagen tog vi tåget till Ely, de checkade in på sitt hotell och vi åt middag. Eftersom det var mörkt när vi kom så var det ingen idé att göra någon direkt rundvandring men det lilla vi hann se räckte för att mamma skulle utbrista "Men herregud, det ser ju ut som små dockhus!". Vet inte hur jag ska ta det riktigt men jag tror att hon gillade det.

På söndagen var det lite kallt men strålande sol så då tog jag med dem på en lång promenad och körde lite guidad tur. Vi hade tänkt börja med katedralen vid 10:15 men när vi gick in stod det en liten gubbe och frågade "Have you come to worship?". "Eh, nä", svarade vi så vi gick vidare och kom tillbaka 11:45 istället när gudstjänsten var över. Sedan behövde jag ta hand om Ben och George på dagen så mamma, Peter och Sofie fick först träffa min värdfamilj lite snabbt och sedan tog vi med barnen ut så att de fick visa oss deras skolor.

Tidigt i måndags morse åkte de hem igen vilket såklart var sorgligt, men det känns ändå okej. Om 5 veckor är jag också hemma igen!


Jag och Sofie laddade upp inför Mamma Mia på m&m-world.London.

Mamma vid Cherry Hill.

Ely bjöd på fint väder.Det finns söta hästar här.

Och några som inte är lika söta. Inte söta alls faktiskt.

Nu har jag varit barnvakt ikväll och snart kommer föräldrarna hem. Tills dess ska jag titta på finalen av Robinson. Thank God för alla play-kanaler!


Kommentarer
Postat av: Mamma

En underbar långweekend bra sammanfattad. OCH husen i Ely är supersöta, precis som små dockhus - me like!

2011-11-11 @ 09:34:43
Postat av: Anonym

Härligt att Ni hade det härligt! Idag har vi det fint i Sverige, men det börjar kännas litet kallt i luften. Kram MM

2011-11-11 @ 14:33:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0