snabbuppdatering

Så jag tänker så här: jobbigt att berätta allt som har hänt sen februari. Så tror att jag kör på godbitarna, liksom i stora drag.

1. New York (kind of where jag lämnade er senast) var grymt. En stad jag måste tillbaka till. Om inte USA hade haft så förjävligt krångliga regler så hade jag kanske varit där nu.
Shoppade en massa på Forever 21, American Eagle Outfitters, GAP.
Åkte helikopter över floden och runt Frihetsgudinnan.
Åt min favoritmat (friterat) och fick för övrigt aptit som en häst. Kanske var tur att vi bara var där en vecka
Var turist i Empire State Building, på en tvåtimmars busstur runt New York och till Brooklyn.
Hade jetlag som tusan och vaknade 3:30 varje morgon. Satt sedan i drygt 2,5 timmar inne på toaletten och surfade på min mobil. Värt med wifi.
Åkte taxi och lät så jäkla cool när jag ba "Hi, 42 and Madison, please."
Beställde balklänning som jag hade sett ut på internet. Hur vi till slut hittade den är en historia för sig.

2. Åkte på en grymt galen, händelserik, rolig och minnesvärd resa till Åre i slutet på april. Kändes rätt konstigt att åka skidor när det nästan var sommar (nästan skrattretande eftersom det snöade sista gången 3 maj) men det var en riktigt rolig långhelg med Tove, Maja, Johanna och Caroline i Majas hus där uppe! Vi åkte tåg i 12 timmar, såg på Hoffmaestro på Bygget, åkte skidor, såg mosade Lemmlar, sprang till bussen, åt på max, åkte taxi, träffade Harry som var high on life, hittade en ensam ledsen kille i en viadukt, visade våra oanade matlagningskunskaper, firade min födelsedag på tåget hem och mycket mer!

       

3. Har varit på min studentbal, en väldigt trevlig kväll på festvåningen Valand på Avenyn. Klänningen kom hem till mig den 4 maj och jag grät när jag såg den. Inte av lycka utan av sorg för att jag tyckte att färgen var så fruktansvärt ful. Den passade jättebra, modellen var fin, men färgen var ful som stryk. Efter ett tag kom jag över det mer och mer men ska jag vara ärlig så kände jag mig faktiskt inte hundra i den. Det var lite synd såklart men det var ändå en väldigt kul bal!

        

4. Jag tog studenten den 1 juni! En helt fantastisk dag. Solen sken, alla var glada och lyckliga, vi hade champagnefrukost, sprang ut från skolan, sjöng studentsången och lyfte mössorna i luften, åkte flak, hade studentmottagning och slutligen studentfest på Park Lane. Jag fick en massa fina presenter, fick öl i ögat tre gånger på flaket, smörjde in mig i mousserande vin och brände axlarna. En toppendag!

        

5. Nina, Stephanie och mitt UF-företag, Campana UF, nådde stora framgångar! Vi sålde cirka 330 klockor, gjorde en vinst på nästan 20 000 kronor och fick på skolavslutningen ta emot pris från kommunen på 2000 kronor var. Otippat och väldigt kul!

  

6. 15 juni flyttade jag till England för att jobba som Au Pair. And here we are!

 

innan jag fortsätter

Vill inte få det att låta som att jag är arg på något sätt för det är jag inte. Jag vill heller inte få någon att känna att denna kritiken är riktad mot någon speciell för det är den inte heller. Jag vill bara rent allmänt säga att jag är mycket smickrad och glad för det stora intresset ni, mina kära typ 4 trogna läsare, har visat i min blogg, men sådana här kommentarer gör mig faktiskt lite ledsenJag vet att jag har sagt att jag ska börja med min blogg igen. Jag vet att det är många som vill veta hur jag har det och vad jag gör på dagarna (har flyttat till England, more about that later), men all hets gör mig faktiskt inte så jättesugen för det får mig lite att undra om det kommer att sluta där när jag väl har börjat igen, eller om det kommer att krävas fler och fler inlägg per dag. Och ska jag vara ärlig så är det ju inte direkt så att ni själva är så aktiva på bloggfronten heller ;)

Nä så nog med tråkigheterna. Härligt att ni är med mig när fredrikal.blogg.se gör en rivstarts-comeback. Har ju läst marknadsföring i ett år nu. Kanske ska planera en kampanj ...


RSS 2.0