winter wonderland

Igårkväll var jag, Hayley och Lena på en konsert i katedralen, Winter Wonderland som var med ett Swing-band och en kör. Ja, det låter som lite pensinärsvarning på det men det var faktiskt väldigt mysigt. Katedralen är jättefin (om än lite kall. De hade inte lärt sig så mycket om isolering när den byggdes tror jag.) och vi fick upp julkänslan lite mer efter att ha varit där. Egentligen skulle Cecilia och Amanda också följt med men de blev tyvärr försenade tillbaka från London.


Hayley och Lena.

Eftersom vi inte är stenrika så köpte vi biljetterna som kostade £10 istället för £20 eller £15, och därför fick vi platser GANSKA långt bak. Fast vi gick ju dit för att lyssna på musiken så det gjorde inte så mycket.

Vi hade räknat med att konserten skulle vara kanske en timma lång men när de efter en timma sa "och nu tar vi en paus" så kände jag att det var dags för energipåfyllning. Valde mellan glögg eller något från The Cathedral Shop. Eftersom jag inte gillar glögg så satt lite fruktkolor fint. Kanske är de lite gamla för pappret liksom klistrar fast sig på vissa kolor. Jaja, de smakade bra ändå!

Konserten visade sig vara två och en halv timma lång, så vid 22-tiden när den var slut så kände jag och Hayley för mat. Vi gick till Prezzo. Jag åt Penne con Salmone, supersmarrigt (insåg lite försent att den innehöll bitar av röd chili också. Fick några svettprälor på pannan och lite ont i magen, jag är säkert allergisk mot starkt.)! Jag känner att jag har lite fiskbrist här borta eftersom min värdfamilj inte äter det. Då får man passa på när man är på restaurang!

Idag har jag och barnen klätt granen. Vi hittade ingen stjärna att sätta i toppen så vi tog en tomteluva. Sen den här bilden togs så har Ben och George gjort vissa ändringar. Let's just say att den nu har lite mer glitter. Eller ganska mycket mer.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0