nä nu jävlarAlltså jag blir så förbannad. Vad är det för en liten sorglig människa som har suttit på TV4 (och de andra play-kanalerna också för den delen) och bestämt att man ska behöva ha PREMIUM för att se vissa saker?!!?! VA?! Alltså visst, det är väl ett genidrag på ett sätt, men vinterdeprimerade utlandssvenskar måste väl få njuta av lite handboll här i livet?

Det här gör mig nästan lika arg som när de bestämde sig för att det gick jättebra att se de 7 första avsnitten av "Bonde söker fru", men ville man se de resterande 6 avsnitten så var man tvungen att komma hem till Sverige igen. Mamma och pappa, ligger ni bakom det här eller?


"Videon är av rättighetsskäl bara tillgänglig i Sverige".
Vad är det för sitsnack? Hur kan rättighetsskälen ha ändrats från ett avsnitt till ett annat? VA?! Nä, arg, det är vad jag är.

Snälla förklara för här sitter en mindre begåvad och undrar.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tv4 play suger och premium är inte värt pengarna. Tror inte rättigheterna ändrats men kanske hade du en svensk ipadress och sen en engelsk och då får du det meddelandet. Jag kan fixa en proxy så kan du kolla på det. (fingrar på nerdglasögonen...)

2011-12-05 @ 21:41:18
Postat av: Anonym

Jag är helt oskyldig, lovar....

Mamma

2011-12-07 @ 16:39:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0