nu längtar jag ganska så jättemycket

Den 23 september åker Nina, Stephanie, Josefin, Jennifer och jag till Karpathos i Grekland.
ingen slår klara


wunderbarKan inte någon felsmsa mig så att jag kan få svara så här smart! Carina kanske är på ...?


hönö på havsexkursion

Dagen hade dock sina ljusglimtar också. Det var väldigt fint väder, och när jag berättade för Josefin att jag hade glömt gaffel så ställde hon sig och gapskrattade åt mig.

- HAHAHAHAHAHHA! Eller nej vänta! DET HAR JAG JU OCKSÅ GLÖMT!!!!!!
- Mohahahha

Skadeglädje är verkligen den enda sanna glädjen.

       

Kan ju passa på att påpeka att den första bilden togs innan vi gick i vattnet.

i just hate it when ...

... det är superfint väder och jag åker ut till Hönö i mina röda shorts men idyllen förstörs för att syftet med resan var att studera olika arter på land och i vatten, samt kartlägga olika ekosystem och sedan skriva en rapport.

... jag vadar ut i havet i ett sånt där galonbyxor-kombinerat-med-stövlar-set som man tror är idiotsäkert bara för att upptäcka att: nope, högra stöveln läckte visst!

... jag lägger den blöta strumpan på en klippa för att torka och när den nästan är helt torr kommer en vindpust och blåser ner den i havet igen.

... jag ska trösta mig själv lite efter all denna otur genom att äta min goda matsäck men inser att jag har glömt gaffel.

... jag får ett poäng för lite på bilskolans datortester så att resultatet inte räknas och jag måste göra om igen.

... jag efter en lång dag äntligen får ta bussen hem och busschauffören tycker att det är kul att behandla gaspedalen som en bastrumma vilket resulterar i att jag ramlar in i killen framför mig som i sin tur slår i axeln i en järnstång och blir sur. PÅ MIG!

... bussen kör idiotomvägen runt ålderdomshemmet där det går på typ en person vart tredje år.

... morgondagens prov handlar om så sjukt tråkiga saker att jag inte har orkat lägga energi på att lära mig det som behövs.

... alla tar studenten och jag har ett år kvar.

... jag läser en bok i svenskan som heter Kollektivt självmord, är skriven av en finne och som handlar om två män som heter så udda saker att jag inte kan avgöra vilket som är för- och efternamn.

americas next top cat

När jag kommer hem brukar Tippan komma och hälsa välkommen. Inte utan baktanke förstås, denna pose betyder oftast att hon vill bli kliad på magen. Får hon inte som hon vill brukar hon bli lite trumpen och trippar iväg. Men här om dagen tog jag fram kameran och då visade hon sina modellkunskaper. Man ba: work it!

     

...

... och just det! Trillingarna har flyttat på sig och dragit sig lite mer öster ut.

Före:


Efter:


som en kamelont fast inte alls

Min första lektion idag var idrott och på schemat stod löpning. Fredrika i sitt esse, verkligen. Inte. Hur som helst så hade jag på mig mina idrottskläder när jag åkte till skolan och fick därför ta med mig allting som jag planerade att ha på mig under dagen. Vanligtvis när det blir så brukar jag alltid glömma någonting. Strumpor, ansiktskräm, bh, vanliga skor, you name it. Idag var det dock ingen vanlig dag för jag lyckades få med mig allting. Till och med örhängen och armband. Men när jag står och klär på mig efter duschningen (som var välbehövlig, let's just leave it there) så inser jag: Hmm, detta känns väldigt bekant. Och jag hade rätt.

Igår såg jag ut så här:


Idag såg jag ut så här:


Vit överdel
Svart underdel
Samma skor
Samma örhängen
Samma armband
Samma frisyr (som jag hatar!)
För att spä på det ytterligare kör jag samma pose och samma altan.

Enda skillnaden är att det var väldigt mycket finare och jämnare väder igår. Idag har det ju både varit strålande sol och regn/hagel. Got to love Sweden.

Hyvää yötä (har redan tagit den här internationella-godnatt-grejen för långt så jag kan lika gärna fortsätta)

svar på frågor you may har frågat er, or not whatever

1. Kul att min blogg har blivit knytpunkten för bloggläsare som känner sig lite hemlighetsfulla och kommenterar anonymt. Vi kanske ska ha ett möte? "Hej jag heter *** och jag är anonym". "Heeej ***".
2. Provet idag kändes faktiskt ganska bra (tackar som frågar o du anonyme kommenterare) och det är aldrig ett gott tecken vill jag lova. Det går alltid bäst när det känns dåligt och vice versa.
3. Imorgon fyller min syrra 16 år och därför har jag köpt present idag. Sedan träffade jag min Klaris på kvällen och nu har jag sett Desperate Housewives.
4. Eftersom Emilia fyller år imorgon blir det kalas (haha alltid när jag läser kalas så tänker jag för mig själv "det stora tabberaset i katthult", vet ej why, bara så ni vet.) så antagligen ingen uppdatering då.
5. När vi ändå pratar om Emilia kan jag publicera en fint samtal vi hade i söndags.

E: Du är röd.
F: Eh va?
E: Ja, du vet, du är sådär naturligt röd.

Man ba thanks liksom, har lagt ner stor omtanke på din present.

För att bygga på de internationella inslagen mina avslutningar har haft ett par gånger det senaste så tänker jag idag avsluta på min älskade spanska. Spänn fast säkerhetsbältet kompisar.
Buenas noches.


nationellt+prov+matteb=åååååååeeehhhhhhh?

Imorgon har jag matteprov i fyra, jag upprepar, fyra timmar. Jag är inte taggad. Jag är inte nervös heller. Jag är typ ingenting. Har inte pluggat så satans mycket, men har inte direkt ångest för det. Det jag kan, kan jag. Det jag inte kan, oh no. Careface.
Känner att det är dags att jag avrundar, ni vet ju hur det kan bli annars.
Bonne nuit.
(Har inte bloggen blivit väldigt internationell?)

doktorn hallå hallå?

Igår när jag var ute blev mina fingrar väldigt kalla. "Vadå då?", tänker ni nu, men stay with me kära vänner för ni ska snart få bevittna något udda. När mina fingrar blir kalla anser jag att det effektivaste sättet att få de varma igen är att spola varmt vatten på dem. Så gjorde jag även igår. Nio av mina tio fingrar reagerar normalt på denna behandling, de blir väldigt röda. Undantaget är dock vänster långfinger som reagerar på motsatt sätt och, ja, se själva.

BLIR HELT VITT!!!!

Detta har tyvärr hänt förut så jag vet att det inte är en one-time-thing.
1. Vad ska jag göra?
2. Någon annans fingrar som gör så här?
3. Gud vad fula fingrar blir när man tittar på dem för länge ...


I heart google

Jag sitter och svarar på några frågor i naturkunskapen. Som alltid när jag inte vet svaret på något så använder jag mig av google. Just nu kom jag till frågan "Varifrån kommer största delen av trädets massa?" (jag vet, zzzzzzzz) och det första som kommer upp som alternativ är detta:man lär sig något nytt varje dag.


partyfredag

Var det lägesen eller var det längesen jag uppdaterade? Detta har dock sina orsaker. Veckan har gått åt till att fixa iordning ett rum i utbyggnaden inför min 18-årsfest som ägde rum i fredags. Eller ja, det var inte därför vi gjorde om, men det var tvunget att bli klart tills dess.

Min 18-årsfest blev väldigt lyckad tack vare alla som var där! Jag fick massa fina presenter och hade urkul! Tack så jättemycket allihop :D
i'll give you something to cry about

Emilia grät när vi såg Grey's Anatomy. Jag tröstade men påpekade samtidigt att jag inte var van vid att se henne gråta.

E: Nej jag vet men jag gråter alltid till filmer.
F: Va?? Jag kan fan aldrig gråta till filmer.
E: Nä jag vet. Du är som Riddar Kato.


likt.

bye bye youth

Födelsedagen börjar lida mot sitt slut och jag är supernöjd. Vilken dag! Den kunde knappast ha blivit bättre.
Jag har fått många gratulationer och innan jag somnar så tänker jag dela med mig av mina favoriter.

Varningar:
"Men håll inte på att gifta dig och ta massa sms-lån och sånt nu bara för att du får"
"Nu är du 18 och straffmyndig, kom ihåg det när du är ute och busar"
"Drick inte för mycket bara för att du får"

Information:
"Nu är du en gammal tant"
"Nu får du säga hejdå till din ungdom för att öppna upp dörrarna till det vuxna livet"

Undrar om jag hade varit lika glad för dessa om det hade varit min fyrtioårsdag ...
Hihi tack iallafall för allt idag!
Gute Nacht.

om någon i familjen skulle ha glömt


RSS 2.0