jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaÄntligen har jag tagit mitt förbannade körkort!!!!!

en kebabpizza 4? vill du ha plusmeny?

Idag har jag jobbat från 14 - 00. Det var jobbigt, men jag kommer inte ihåg sist jag skrattade så mycket som jag har gjort ikväll.
Höjdpunkten var helt klart mitt i rushen from hell när man tittar in i köket och ser (och framför allt hör) Cecilia stå och sjunga med till Lady Gagas "Alejandro" samtidigt som hon dansar fram fyra chicken wrap och avslutar med en ton som bara hundar kan ha hört. 

Två andra av kvällens höjdpunkter var i dt:n. Synd att vi inte kan göra några alkoholtest på jobbet för minst hälften av de som körde där mellan 22-00 måste ha varit fulla.

1. Mellan ett härligt gäng killar och mig.
- Hej tjejen vill du hoppa in i bilen med oss?
- Tempting, men nej tack.
- Aaahhh, kom igen damen, varför inte?
- Det är nog bäst om jag stannar här, annars kan ju ju inte packa eran mat!
- Aahh, det är sant det är sant. Du är smart. Kan jag få din nummer?
- Såååå, två stora coca cola där!
- Jag är kär i dig!
- Jasså? Mm men du vet, det är nog bäst om vi bara är kompisar.
- Men jag vet inte ens vad du heteeeer?
- (täcker för namnskylten) Okej hejdååå, smaklig måltid!

2. Mellan en kaffeälskare och Anna.
- ... och en kaffe också!
- Liten, mellan eller stor?
- STOR!!
- Vill du ha mjölk i kaffet?
- Nej det ska vara SVART SOM SYNDEN!

3. Mellan ett annat riktigt härligt gäng killar och Matilda.
- Eeeyyhh hallå?
- Hej och välkommen det går bra att beställa.
- A, har ni kebap?
- Ursäkta vad sa du?
- HAR NI KEBABTALLRIK?
- (som att hon tittar efter) Neeeehhjj tyvääärrrr så verkar det som att kebaben är slut för ikväll.

I förrgår fick jag och Anna räkna om våra kassor typ sju gånger för att det hela tiden blev fel. Hon hade massa femtioöringar och på natten drömde jag en jättejobbig dröm om just våra kassor och Annas femtioöringar. Undrar vad jag kommer drömma om i natt ...

en grej jag tänkte på ...

- Mamma, vad kommer Daniel heta i efternamn nu när han har gift sig?
- Ingenting. Kungligheter har inget efternamn.
- Men va? Heter han bara Daniel då eller?
- Nej, Prins Daniel.
- Bara Prins Daniel?
- Mm.
- Va? Varför?
- Jag vet inte. Det blir bara så.
- Men vad ska det stå på elräkningen då liksom?
- HAHAHAHA!

Jag var seriös?


och så fick victoria äntligen sin daniel

Jag kommer ihåg en gång när jag var liten och jag och mamma var i affären. Jag såg en photoshopad bild på ett tidningsomslag med bild på Victoria och Daniel och frågade:

- Mamma, har kronprinsessan gift sig?
- Näe, det skulle nog uppmärksammas väldigt mycket.

And mama was right. Tyvärr jobbade jag idag så jag kunde inte se själva vigseln, men sitter nu och tittar på bröllopsfesten när de äter efterätt. Jag vill dock hemskt gärna se det. Jag menar, det är ändå en rätt stor grej. Misstänker att det kommer gå i repris och säkert ges ut på dvd eller någonting så jag känner mig ganska lugn.Well, Victoria och Daniel, när ni läser det här: Grattis!

vurpa


smurfhits

På mina byxor som jag har när jag jobbar finns det en liten ficka på ena benet där man ska förvara sin penna. Igår när jag skulle ta upp min penna hade den gått sönder. Och läckt ut allt bläck i min ficka! Detta fick förödande konsekvenser. Se själva.

Helt blått! För att inte tala om den nya pennan som jag la ner i samma ficka ...


sommarlov!!ÄNTLIGEN!
Nu har jag lämnat mina vänner debet, kredit, Kollektivt självmord och miniräknaren i skolan. Istället säger jag nu hello and welcome till mina riktiga vänner juni, juli och augusti och allt vad de har att bjuda på.
Join me!


men vad gör det när man är kung i baren?

Sitter och pluggar Företgasekonomi, Naturkunskap och Körkortsteori. Till detta lyssnar jag på Magnus Uggla och äter Tutti Frutti Passion som inte direkt var det godaste godiset jag har ätit. Konstig kombination av allt måste jag säga, men det funkar! Kanske har jag äntligen hittat min studiemiljö.

Kommer alltså bli en fet, sockerberoende, svärande ekonom med stockholmsdialekt när jag blir stor.
Fingers crossed, liksom.

vad är väl en bal på slottet?så fin!


"att göra innan jag dör"-listan har fått ett kryss

Åååååååhhhhhhhhhhh!!!!!!!!! I'm bored out of my frickin mind! Fyra dagar. Måndag Tisdag Onsdag Torsdag. Fyra dagar har jag varit sjuk nu och jag är så jäkla trött på det! Jag är inte sjuk så ofta, men när jag väl blir det så är det alltid  när det är fint väder ute (ingen aning om det är "alltid" men det känns så bara för att det är fint väder nu). Jag lovar att jag kommer bli frisk imorgon och då kommer det regna. Jag bara känner det på mig.

De positiva effekterna av denna förkyldningen är att jag har tappat rösten. YES! Äntligen! Haha, några kanske tror att jag är ironisk nu (and I don't blame you, det är ju annars ganska vanligt förekommande här på min bloggis) men jag är faktiskt helt seriös. Jag har velat tappa rösten jättelänge men tyvärr aldrig fått göra det. Förrän nu. Den var inte heelt borta denna gången heller, men nästan så jag är ändå nöjd.

Trots min förkyldning så har jag inte direkt kunnat koppla av eftersom vi har rätt mycket i skolan som ska vara klart tills nästa vecka. Bland annat måste jag ha läst ut min bok (och jag kan säga redan nu - aint gonna happen) och skrivit en recension, svarat på massa frågor och förberett en muntlig presentation i företagsekonomi och så vidare. Dessutom missade jag ett prov i naturkunskap nu när jag har varit hemma och det hoppas jag för mitt liv att min lärare kommer glömma bort att jag inte har gjort. Jag tycker ganska ofta att det är tråkigt att plugga till prov men jag gör det ändå alltid. Men denna gången gick det verkligen inte. Att läsa om de olika skikten i barr- och lövskog är exakt lika tråkigt som det låter.

Så här på kvällskvisten har jag kollat runt på lite sommarkläder och suktat efter sommarlovet som börjar om exakt en vecka.


s'il vous plaît

RSS 2.0