domedagen

Buhuuuu, imorgon är det dags för min tandläkartid. Jag vill inte inte inte inte inte gå dit.
Jag måste erkänna att jag är lite ute efter att reta upp min tandläkare. Jag vet inte riktigt varför, men det hade känts så himla kul att göra henne lite förbannad. Har suttit nu på kvällen och tänkt ut olika saker jag kan säga. Funderar starkt på att säga att jag borstar tänderna med kristyr eller typ äter strösocker med tesked.
Hmm, ska fila lite mer på det där. Återkommer mañana.

tur att jag inte är så vild längre. ehh.

Hittade denna bilden på facebook. Här har vi precis åkt ur en cup, tror att det var Eken cup i Stockholm. Om ni inte redan har hittat mig så är det bara att leta efter den renaste spelaren. Found me? Japp, tänkte väl det.
Vet inte riktigt hur jag alltid höll mig så ren. Under min karriär som handbollsspelare fick jag ett gult kort, och det var i Belgien. Jag var typ snällaste handbollsspelaren ever.

Den geggan som väl har fastnat på min tröja har jag antagligen kletat dit med flit.
Jag vet, riktigt badass.


men menar de allvar?

Igår tipsade Nina mig att ta en titt på skolans matsedel för vecka 8. Skolan har haft många roliga matsedlar och maträtter genom tiderna men denna tar nog ändå guldmedaljen. What's up med vilda western-temat liksom?


favorit i repris

Ni som har läst min blogg ett tag minns kanske detta inlägget när Emilia totaldissade mig. Samma sak hände precis igen.

Jag: So come on let meeeeeee-eee entertaaaiiin you!

Här förväntar jag mig alltså att Emilia ska svara genom att sjunga "entertaaaiiiiiin yoooouu!!".


Emilia: No thanks.


Hoppas inte att entusiasmen smittar liksom ..


what's going on hemma hos meeeej?

 


mmmmmchoklad och kardemumma
looking good, huh?

bakning på g


hur skriver man snorljud med bokstäver?

Igår på tåget hem från Köpenhamn sattes mitt tålamod på uthållighetsprovet number one. Mitt emot våra platser satt en kille som var jätteförkyld. Ungefär var femte sekund satt han och drog upp sitt snor i hjärnan och det höll på att driva mig till vansinne. För varje gång han gjorde det så kände jag mer och mer för att gå fram och hålla för hans näsa (fast euw nä förresten) så att han inte kunde göra det.

Jag var trött och ville sova så jag la mig ner på bordet men eftersom jag hela tiden låg och lyssnade efter snorkillen så kunde jag inte koppla av. Efter en stund la jag demonstrativt min vante över örat. Inte för att det hjälpte så mycket, men det lugnade mina tankar på att gå fram och strypa honom.


om blickar kunde döda hade min varit lika dödlig som basiliskens i Harry Potter.Tyvärr slutade killen inte snora. Han verkade inte fatta min övertydliga vink. Eller så gjorde han det och bestämde sig för att jävlas ...

tidigare än en skoldag

Trots att det är lov så har jag ställt min klocka på 5 imorgon. Varför? För att jag, mamma och Emilia åker till Köpenhamn klockan 7:27. Mysigt va?

Nu tänker ni "åh neeeej ingen uppdatering från fredrika på hela daagen" men jag kan lugna er. Jag kommer hem imorgon kväll så då kanske jag hinner skriva något ;)

Puss och godnatt!


jag och min syrra har alltid haft en känsla för stil1995

pinsamheterna fortsätter ...

Seriöst, vad är det med mig? Vad har de högre makterna emot mig?

Idag skulle jag och Therese åka bussen hem och när vi går på känner jag att det luktar konstigt. Vi fortsätter längre och längre bak i bussen och lukten blir bara starkare. Det var svårt att sätta fingret på vad det luktade men det var helt klart något annorlunda. Precis när jag säger "vad är det som luktar?" går jag och Therese förbi en tjej som sitter med värsta matlådan och käkar köttbullar och makaroner. Hon tittar på mig och jag tittar på matlådan. Therese och jag sätter oss i sätet bakom och jag dör.

Varför kunde jag inte väntat en millisekund till och inte hamnat i denna jobbiga situation? Ååååhhh. Gud, nu hoppas jag verkligen att det går bra på matteprovet imorgon för något får du göra för att kompensera för allt det här.

mitt schema från vecka 8 fram till sommaren


rääätt bra känner jag

el insidento med el bikini en el badhus

Idag hade vi simning på idrotten. Jag hade tagit med mig min bikini som jag hade i Grekland i somras. En randig från H&M. Det gick finfint att ta på sig den och jag ansåg att den satt ganska bra. Väl inne i duschen ändrades dock mina åsikter. Så fort min bikini fick vatten på sig så gjorde sig den uttorkade resåren påmind och hade helt enkelt ingen livslust kvar utan släppte helt. Jag stod där i duschen och sköljde igenom mitt hår och när jag öppnade ögonen insåg jag att hela min bikiniunderdel hade åkt ner och att jag därför visade både det ena och det andra. Wiho, drömstart på simningen liksom. En helt ohållbar situation för så fort jag inte höll upp den så åkte den typ ner till knäna.

Paniken började sprida sig. Jag kunde ju inte direkt gå ut i simhallen och ba: Nämen hallå, tja! Nä asså ni vet, beach 2010 - endast överdel som gäller! Känner inte att jag och mina klasskamrater (samt invånarna i kommunen) har en såpass avslappnad relation ännu. Lösningen på problemet blev helt enkelt att jag fick knyta fast min bikini på ena höften med hjälp av en toffs och sen fick den hänga där när jag simmade runt. 

Vilka pinsamheter har ni råkat ut för idag? Por favor, berätta.

söndag

Oförlåtligt dålig uppdatering denna veckan hörrni. Kan dock trösta er med att ni inte har missat någonting. Det har varit en lugn skolvecka och snart är det lov. Händelserikast hittills var gårdagen.

Jag jobbade som vanligt 11-18 och när jag kom till jobbet fick jag först räkna en kassa som innehöll 80 kronor i 50-öringar. Yay. Sedan berättade de att jag skulle lära mig DT2:an. För er som inte vet så är det mcdonalds talk för Drive Thru lucka 2, där man plockar ihop och delar ut maten till de som köper från bilen. Enligt mig, stressigaste platsen på hela restaurangen. Men det var faktiskt kul när man fick lite hjälp med någon som gjorde drickor och någon som delade ut maten. Alla som står i DT2:an upplevs alltid som bitchiga för att man måste ha pomfritt, cheeseburgare och nuggets före alla andra och kan sno någons kaffe, allt för att bilarna inte ska behöva vänta. Efter igår har jag ny respekt för alla som står där och de kan gladeligen få ta mina pomfritt ... eller nja, kanske inte gladeligen men ...

Idag har jag och pappa varit ute och kört bil. Eller jag har kört och pappa har sagt vart jag ska köra och vi har kört i stort sett överallt. Vi åkte ungefär vid 10 i morse när det inte var så mycket trafik och kom hem igen vid 12. Imorgon har jag körlektion 8:15 så jag är sannerligen på hugget med körandet.
Imorgon ska jag även simma på idrotten. Hoppas att jag inte går vilse igen ...


glad eller ledsen för att jag inte är vegetarian?selleristicks låter ju förstås ganska intressant ...

RSS 2.0