ehehehehehej

Hej och god jul på er! Här har det varit lite bloggtorka som ni säkerligen har märkt. Har ju mottagit vissa hotfulla kommentarermen man får ju försöka att se förbi sådant.

Det har varit mycket att göra det senaste, så jag har faktiskt varken haft tid, ork eller lust att skriva någonting och det har varit rätt skönt. Nu är det äntligen jullov, lite mer än fem månader kvar till studenten och hmm ... Allt flyter på.

Idag på julafton har jag varit hemma med min mammas sida av släkten hos mormor och firat jul. Har insett att jag egentligen inte gillar julmat. Jag äter bara köttbullar, potatis, bröd och ägg. Det hade ju lika gärna kunnat vara en vanlig tisdag i bamba typ. Fast mormors köttbullar är tusen gånger godare! Just nu sitter alla och spelar paketleken. Alltså håller jag mig på så långt avstånd som möjligt. Det är den i särklass VÄRSTA leken jag vet. Usch.

Igår jobbade jag till 23 och imorgon börjar jag klockan 9 så det blir inte jättemycket till julefrid för min del men så ska det väl vara vissa år antar jag. Det blir härliga pengar att spendera i New York på sportlovet! Har fått lite dollar i julklapp och nu sitter jag och tittar lite på olika hemsidor med shoppingtips när man är i New York. Spännande!

Hoppas iallafall att ni har haft en trevlig julafton. Tror att jag kommer att komma igång lite mer med bloggandet nu framöver! Eller så blir det ett tomt nyårslöfte.

Med den cliff hangern lämnar jag er för idag.Klockförsäljningen för Campana UF går för övrigt som på räls. Glöm inte att kolla på våran hemsida och beställa en klocka innan de allihop har tagit slut! Information om hur du beställer finns på hemsidan, www.campanauf.se


RSS 2.0