i know there's something in the wake of your smile

Hej hopp! Idag gick jag i skolan till halv fem vilket inte var speciellt trevligt. Det är jobbigt sista timmen när man är jättehungrig (eftersom matsalen bjöd på något så exotiskt som oxjärpar idag) så var det extra gott med pannkakor när jag kom hem. Nu väntar jag bara på att pappa ska komma hem så ska vi ut och springa och sedan är det dags för Grey's Anatomy.
Skicka lite pepp!

 
snyggt att de blev olika stora,


tisdag


han betalar allt. toppän.Efter en pissdålig vecka förra veckan så hoppas iallafall jag att denna veckan blir lite bättre. Även om det inte började så bra i morse med totaaalt hjärnsläpp vid bussen så har det varit en bra dag idag. På idrotten så orienterade Stephanie, Nina och jag i skogen och vi var grymma! Även om Steffe var den som var själva proffset så kände jag ändå att jag hängde med. Nästa måndags orienteringsdag blir nog inte så farlig trots allt.

Ikväll har jag inga läxor att göra (thank you god) utan ska bara packa upp mina väskor som jag har med mig från mamma och titta på Svenska Hollywoodfruar - helt underbart program!


britta är så söt

 


inlägg nummer 444

Hej kompisar. Ledsen för le uppdatering terriblé men det har varit fullt upp. Skolfotot blev med all säkerhet supernajs. I torsdags jobbade jag över en halvtimma, missade således tåget och kom hem för sent för att känna mig morgonpigg dagen efter. I går hade jag och mamma myskväll hemma med film som vi inte fattade något av.

Idag har jag jobbat igen och serverat en massa roliga kunder.
Bland annat en man som jag kan svära på hade tagit någon form av drog.

Nu sitter jag iallafall och tittar på mig själv på postkodmiljonären. You know it ;)


just det!

Våran klass ska ha sporttema imorgon på skolfotot. Jag ska se ut så här:I know you love it.

ut i hundrade åååååååår

Provet gick bra och allt är frid och fröjd med företagsekonomin. För tillfället iallafall.

Nu ska jag gå och lägga mig efter en kväll med god mat och tårta. Min mammas sambo fyller femtio år idag och därför har vi firat med kalasmat - supergott! Jag har även skrivit klart mitt tal i presentationstekniken. Det ska vara anpassat till sexåringar och handla om myggor. Hoppas att jag har lyckats, det var faktiskt inte så jättelätt.

Godnatt mina kära vänner, vi hörs imorgon.


kommanditbolaghandelsbolagenskildfirmaaaaaaaaahhhh

Panik!
Hej. Imorgon har jag prov i FÖRETAGSEKONOMI A. Igår ägnade jag cirka fem timmar åt att plugga till det, och nu har jag planer på att ägna minst tre och en halv till. Det är ganska mycket att ta in och jag har försökt att förkorta fyra kapitel till sexton sidor anteckningar, så det är bara att köra på. Det är inte så jättesvårt egentligen, jag måste bara bli haj på vad det är som skiljer de olika företagsformerna åt och vilken som är bäst för en särskild företagsidé.

Återkommer senare om hur det har gått.

Go me, helt enkelt.

lördag

Lördag kväll. Johanna, Tove och jag själv intog avenyn med stormsteg i våra snygga skor och vi hade en supermysig kväll på restaurang La Gondola. Nöjda miner får tala för sig själva.


nu sticker jagtrevlig kväll!

nittonde september

vad är det då?


grattis till fredrikal.blogg.se

Idag är det ett och ett halvt år och 437 inlägg sedan jag började skriva i min kära blogg.

lördag kväll på en onsdag morgon

Hej kompisar. Idag har alla ek2or varit publik i postkodmiljonären och jag måste nu berätta om hur det var.

Vi fick inte
- titta på varandra
- sitta för tätt
- sitta för glest
- ha kläder med ett märke som var tydligt tryckt
- på något sätt visa att vi kunde svaret
- tappa mentometerknapparna i golvet
- prata med varandra
- tugga tuggummi
- se uttråkade ut

Vi var tvungna att
- le
- låtsas att det var lördag kväll
- sitta raka i ryggarna
- applådera jättehårt och jättelänge
- skratta om någon sa något roligt (även om man tyckte att det var tråkigt/inte fattade)
- busvissla åt Rikard Sjöberg och de tävlande (vi var inte tvungna att göra detta, men skulle tydligen uppskattas)
- få det att verka som att det satt 300 personer i studion trots att det bara var cirka 80
- försöka hjälpa den tävlande som satt i heta stolen att vinna en miljon genom att svara rätt när skulle använda mentometerknapparna (hehe, oups)
- applådera på ett lite medlidande sätt när inslaget om Rädda Barnen visades

Vi fick lära oss att
- allt på TV är fusk
- hur de fuskar
- Rikard Sjöberg är väldigt lång i verkligheten
- även perfekta programledare kan göra fel
- studion är mycket mycket mindre än vad den ser ut att vara på TV
- en av kandidaterna tyckte att Rikard Sjöberg var supersnygg och inte hade några problem att säga det högt och tydligt
- det inte är ett krav på att se bra ut om man jobbar bakom kameran
- studiomannen (eller vad man ska säga) var komplett galen och hade en mustach jag sent kommer att glömma

En väldigt rolig dag tycker iallafall jag!Programmet kommer att sändas den 26 september och tack vare min förmåga att se in i framtiden kan jag säga att en tant kommer att sitta och hosta precis i slutet, om de inte överröstar henne med något annat, vill säga.

jag har ju i alla fall numret till eurovoice

Matteplugg, fika och Johanna var en riktig höjdarkombination! Trevligt och effektivt. Vi satt och räknade ekvationsblablablej och drack jordgubbssaft.

På kvällskvisten har det runnit några fåniga tårar ner för mina kinder när jag sörjde att alla mina kontakter och bilder på mobilen är borta.

Dagen blev ändå bra för jag fick mycket gjort och det var precis så jag ville ha det idag.
Sov gott hörrni, over and out.


sprungit? check!

   

pepppepppepppepppepp


fatta era mentometerknappar och hjälp bosse med svaret

Hejhejhej. Idag var alla mina lektioner förutom språket (8.20-9.40) inställda. Kan tyckas onödigt att åka till skolan för en lektion, men som den trogna elev jag faktiskt är så gjorde jag det ändå. Det var roligt på språket så det ångrar jag inte alls!
Nu är jag iallafall hemma, det är jättefint väder ute och jag har fått värsta kicken så jag funderar på att gå ut och springa i solen, sedan äta lunch och nog räkna lite matte också.

Imorgon har jag inga lektioner heller, men min klass ska vara med i publiken på Postkodmiljonären så vi måste åka in dit. Det blir nog intressant!min helg

Hej my dear friends! Ni som har följt min blogg ett tag vet nog ganska väl att söndagar inte är min favorit. Jag känner typ att det inte är någon mening att lägga ner energi på saker och ting för dagen är ändå snart slut, vilket betyder att helgen är slut. Denna helgen har jag faktiskt lagt ner energi på en massa saker, men detta inlägget får bli lite hur som helst nu.

Detta har jag iallafall gjort:
- Tagit tåget till partille för att jobba. På stationen träffade jag Therese - hemskt trevligt!
- Tagit en annan väg från tågstationen till jobbet för att variera mig. Hemskt kul då jag såg en kvinna som på allvar satt topless i sin inglasade balkong precis bredvid gångbanan. "Tittar du på sådant?", tänker ni säkert nu, men tro mig när jag säger att det var näst intill oundvikligt.
- Jobbat i sex timmar.
- Blev upphämtad av pappa och Emilia och åkte ut till Kungsbacka där vi lagade tacos med Johanna och Hugo och sedan sov vi där.
- Vaknat till riktigt höstväder (lite småkallt men soligt med såntdär speciellt höstljus ute).
- Åkt till Freeport med min kära lillasyster och tittat runt i affärer.
- Städat hela huset tillsammans med Emilia
- Ätit pannkakor.
- Sett på Top Model.

Who's the bitch now?

elfte i nionde

Troligen den enda dagen i år som jag kan tänka "Idag för åtta år sedan åt jag fiskpinnar till middag." Så blir jag alltid när det är 11 september, jag kommer inte ihåg mycket från den dagen, men vi åt fiskpinnar.

Lång fast onödig dag i skolan Nu ska jag sova tidigt för att gå upp och jobba tidigt, förhoppningsvis komma hem ganska tidigt och sedan antagligen somna ännu tidigare än idag.

Ja precis, trevlig helg!


mötet avslutat!

Nina och jag har precis haft ett möte. Hon insåg att vi har sammanlagt två lektioner på tisdag och onsdag då vi troligen kommer att göra saker som vi egentligen kan göra hemma (vi funderar alltså på att kolla om vi inte kan vara hemma de dagarna istället), och på fredag är det studiedag.

Jag gillar tvåan för tillfället.

onsdag

Skola 10-16:30


ha en trevlig 090909-dag!

känns härligt att jag har hittat min stil efter 17 år

måndag och tisdag, hyfsat olika.

ibland lönar det sig att städa ...

... för jag hittar alltid så roliga saker när jag gör det. Idag tittade jag igenom en gammal tidskriftssamlare och hittade mitt kollegieblock från när jag gick i sexan (jo, jag har städat efter det, men det har fått stanna kvar i den). I blocket hittade jag en berättelse som Maja, Julia J, Mathilda och jag skrev på ELEV-timman i sexan. Tyvärr så är det liksom mittendelen av berättelsen, men den är rolig iallafall. Det handlar om en blandrashund som heter Blandis. Läs själva.

FORTSÄTTNING PÅ BLANDIS

" I förra berättelsen dog Blandis på hunddages. Nu kommer fortsättningen. Nu är Blandis i himlen men han har funderat på att återuppstå så han frågade Jesus: Käre Gode Jesus. Jag som var så duktig och åt upp all min Doggy borde få lite uppståndelsetid. Då sa Jesus: Tyvärr det finns ingen blandrashimmel så du kommer till Djäääääääävlen MOHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAQ.

Nere hos Djävlen: Blandis frågade Djävlen: Djävla Djävlen. Jag som var så elak och drack upp all min mammas wiskey borde få lite uppståndelsetid. Då sa Djävlen: Tyvärr Blandis så finns det inget blandrashelvete så du kommer hamna någonstans mittimellan. HOO-OOOS *trumvirvel* GHÜNTER!!!! Då sa Blandis: OOOOOH NOOOOO jag vill inte ä ... Eller OH YEEEEES! The sunshinegirls är ju där!!! Dom kanske har teeny weeny sting bikinis!

Hemma hos GHÜNTER: Blandis ringde på hos GHÜNTER. Ringklockan lät "mmm jo tatch maj talala mmm maj ding ding dong. Sen fick Blandis en idé. Jag ska hemsöka Hunddages MOHAHAHAHQ. Han tog sina vandrarkängor och vandrade till Kiruna där Hunddages låg.

Fortsättning följer."

Tyvärr så är det slut där och jag vet inte vart varken den första eller sista delen är.
Jag ska inte ens försöka mig på att förklara varför vi tyckte det var roligt att skriva Hunddages, MOHAHA med ett Q på slutet eller varför vi kallade Djävulen för Djävlen. Vissa saker ska man låta vara som de är. I detta fallet - helt störda.


söndag = städdagdagens outfit ;)


fredag

kul

Polisen som hjälpte oss med passen idag sa till mig att se helt naturlig ut och inte le på passfotot.
Var dock inte helt beredd på att mitt naturliga uttryck är skrämmande likt


detta.


pictuuuures
hello again

Hej alla fina läsare.
Ledsen för att ni har behövt stå ut med så dålig uppdatering de senaste dagarna men jag har verkligen inte haft tid att sitta vid datorn. En snabb uppdatering vad som har hänt ska jag försöka mig på här.

Lägret var bra, vi hade lite otur med vädret den första dagen så det var lite mindre trevligt. Klockan två på natten anlände polis och ambulans till sjöviksgården men det är fortfarande ingen som vet vem det var som ringde till dem så de fick åka igen. Andra dagen när vi skulle åka hem hade vi världens flyt med tåg och bussar och på eftermiddagen jobbade jag.

Igår slutade jag klockan halv fem och åkte direkt in till stan för att träffa min pappa. Vi tittade på bilderna som jag tog på model lab (kommer i nästa inlägg) och sedan träffade en kille som han jobbar med som bor i Hong Kong (dit jag för övrigt ska åka till på höstlovet om jag har glömt att berätta det). Vi åt middag ute på Hönö.

Idag hade vi friluftsdag med skolan vilket innebar att vi gick en mil runt Häcksjön i Lerum. Under vandringsturen svarade vi på olika frågor om allemansrätten och hade olika stationer. Jag kom hem idag vid tolvtiden, hälsade på min mormor och har nu gjort en av mina två läxor i reklam&information. Om ungefär en timma ska jag åka in till stan IGEN för att vi ska fixa pass inför Hong Kong.

Sådär, det var det. Om ett par minuter kommer bilderna!

RSS 2.0