mina presenter

Av George fick jag en raket och ett kort. Han visste inte om jag föredrog att bli kallad Fred eller Fredrika, så för säkerhets skulle hade han lämnat lite rum efter "Fred" om jag ville att han skulle lägga till "rika".

Happy Birthday Fred. To Freddy, Happy Birthday, From George.

Ben hade ritat, klippt och tejpat ihop ett fint kort. På framsidan är det engelska flaggan och en bild på mig. Inuti är det en bild på mig och en katt och det står "Love you lots. To Fredrika, Have a good and fantastic 20th birthday. You are the best au pair ever. From Ben xxxx.".

Efter att jag hade lämnat barnen på skolan mötte jag Amanda på Starbucks och åt födelsedagsfrukost. Var mätt hela dagen!

Vid lunchtid knackade det på dörren och utanför stod en kvinna med den här buketten till mig!

Mamma hade skickat blommor och ett kort som hon såklart hade skrivit själv. Hon kan inte språket så bra. Skoja bara, tack mamma jag blev superglad!

Har fått jättemånga fina kort skickade till mig!

Pappa, Emilia, Johanna och Hugo skickade tidningar och godis. Alltid lika uppskattat!

Mormor, morfar och Emma skickade pengar. Tack!

På kvällen tog Ben, George och Janine med mig till Prezzo för födelsedagsmiddag. Jag åt en väldigt god kycklingpasta.

Och fick ett presentkort värt £50 på Fat Face!

Idag kom Amanda hit och bakade tårta som vi ska äta imorgon när vi har födelsdagsfirande för oss två (Amanda fyllde 20 i måndags). Hon hade med sig en present och ett kort från hennes föräldrar.

Ballerina-kex, direkt från Sverige. Tack Camilla och Håkan :)

Nu har jag avverkat mitt sista torsdags-barnvakts-pass och ska gå och lägga mig så att jag är pigg och på hugget inför imorgon! Tack återigen för alla kort, presenter och skypesamtal igår. Och grattis mamma som fyller år idag (egentligen igår eftersom klockan har slagit över till fredag nu), puss och kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0