fredagskalas

God kväll i era små stugor. Vilket trevligt födelsedagsfirande jag och Amanda hade i fredags (detta blir sista inlägget där jag tjatar om födelsedagen, promise, men den var så bra!). Hon kom hem till mig på eftermiddagen och vi dekorerade våran tårta, gjorde iordning oss och sedan mötte vi Hayley, Cecilia och Lena på Pizza Express. Det låter inte så flott kanske, men namnet och konceptet går inte riktigt hand i hand. Det var jättefint! Cecilia och Hayley hade bestämt sig för att vi skulle firas riktigt ordentligt och därför beordrat oss att ha uppsatt hår. No further comments på det.


Fina va? Vi hade på oss halsband och armband som lös i mörker, och nya snygga klänningar! Toppen.


Efter middagen gick vi hem till mig och åt tårtan som jag och Amanda hade bakat. Ett riktigt mästerverk. Tre lager med sylt och vaniljkräm toppat med grädde, vindruvor, jordgubbar, silverkulor och Happy Birthday-ljus.Under kvällens gång adderades några accessoarer som Amanda och Hayley hade köpt i Sverige. Serpentiner, glow in the dark-glasögon, mustascher, dricksglasögon ...

Vid två-halv tre var vi hemma nöjda och trötta efter en jätterolig kväll som inkluderade en fin dans av mig till Euphoria (börjar bli grym! kan i stort sett ersätta killen som kommer in i slutet när det snöar.). Det där med att vi skulle ha uppsatt hår hade vi dock klarat oss fint utan ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0