när jag var hemma

Sååå, då är jag tillbaka. Redo för att uppdatera er och mig själv om vad som har hänt och händer!

Jag åkte ju hem till Sverige den 16 december. Hade laddat datorn med ett par avsnitt Desperate Housewives för att fördriva den drygt 90 minuter långa flygresan. På väg till gaten på flygplatsen träffade jag dock en tjej som jag har gått på samma skola som och dessutom haft pianolektioner ihop med, så vi satt med varandra på flyget hem och pratade istället. Landade i Göteborg vid 21-tiden och möttes av att min kära familj stod och tog emot mig. Med skyltar och hela köret!

Sofie hade gjort en jättefin skylt som såg ut så här

Emilia hade också, omtänksam som hon är, gjort en skylt med förklaringen "om du inte känner igen oss nu efter 6 månader så kanske du känner igen dig själv på en bild".

Fler kommentarer känns överflödiga.

Den 23 december firade vi julafton med mamma hemma hos min moster Ulrika i stan. Min kusin Alexander var tomte. Tur att vi inte hade några småbarn hos oss för det finns risk att han eller hon hade blivit ganska rädd. Det är ju insidan som räknas - tomten var väldigt snäll och gav mig en massa fina julklappar och kramar!
God mat! Tog även lite fler vuxenpoäng genom att testa äggosten. Med hallonsylten till var den faktiskt god.


På julafton var det dags att fira med pappa ute hos Johanna och Hugo i Kungsbacka. Först åkte vi och hälsade på min gamlamormor, sedan farmor och farfar och slutligen kom vi fram för att äta julmat och titta på Kalle Anka.


Tomten kom och höll på att kvävas av sitt skägg (1 paket bomull)

God mat!

Jag fick många fina julklappar. Det känns lite småfel att jag är 19 och önskade mig bestick i julklapp, men de ligger fint i min flytta-hemifrån-låda!

På juldagen åt vi en jättegod kalkonmiddag hemma hos mamma och hade ytterligare en liten julafton.
På nyår firade jag hemma hos mamma och Peter med alla deras gäster. Vi åt en trerättersmiddag, tittade på fyrverkerierna och dansade!Förutom alla dessa festligheter har jag hunnit med en massa annat:


Kört sjukt mycket bil,

och gjort grymma parkeringar.

Haft rimstuga (plus översovning och Cupcakes-bakning) med Klara.

Ätit supergod julmat på Sjömagasinet.

Hängt med min katt.

Och min syrra (kolla vad fina tänder hon har!).

Ätit pizza på Ferrari med Josefin, Jennifer och Stephanie.

Dessutom har jag varit på bio med mamma och Emilia och sett New Year's Eve, lärt Sofie hur man spelar Sims (och köpt ett till mig själv, asvärt!), fikat med Adam, lagat middag och haft en skratt-kväll med Klara, Caroline, Maja och Johanna samt träffat "nya" grannarna och deras supersöta son. Innan jag visste ordet av var det den 2 januari och jag var tillbaka på Säve. Jag hade det så himla bra när jag var hemma, tack och puss till alla som jag fick träffa!


Kommentarer
Postat av: Maaaaaaaaaaaammmmman

Tror nog att det är vi som skall tacka för att du tog dig hem och hälsade på oss... Längtar tills du är hemma igen på "riktigt".

2012-01-16 @ 14:02:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0