vår

Hejhejhej. Förlåt för min frånvaro. Den beror inte på att mina fingrar eller någon annan kroppsdel svullnade upp på onsdagsmorgonen, så ni kan vara lugna. Jag ser ut som vanligt igen.

I veckan har jag inte gjort så värst mycket. I fredags var jag och Lena i Cambridge i det jättefina vädret. Våren verkar ha kommit (det ska tydligen regna imorgon, men då ska jag ändå städa så det gör inget) så man jag kan gå runt i tunn jacka eller i min nya fina väst.
Glassbilen

Lena

En bild för att demonstrera mitt humör när det är vår (och den normala storleken på min mun, typ).

Idag har jag sökt ännu fler jobb (taggad!), börjat på en ny header till bloggen och passar nu Ben och George som förhoppningsvis sover vid det här laget. Har gjort iordning några knäckemackor och ska titta lite på TV innan Nick och Janine kommer hem. Speaking of knäckebröd så var det en glädjens dag när jag hittade det i affären. Rostebröd är ju gott, men efter ungefär två månader så tröttnade iallafall jag. Här tror de att man bantar om man äter knäckebröd... De verkar inte tro på mig när jag säger att det är svingott. Jaja, man kan inte alltid förstå varandra. För ett tag sedan såg jag att de hade chips med "pork sausage"-smak i affären. Låter inte som något i min smak faktiskt.

Kommentarer
Postat av: Mor

Kanske tror de på dig om du säger att det är jättegott istället för svingott, fast å andra sidan kanske inte med tanke på att det finns chips med "svin-korvs" smak. Tja, bara en tanke...

2012-02-27 @ 10:59:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0