ena stunden är man på säve flygplats

Hallåhallåhej.

Vart jag har hållit hus de senaste tio dagarna är en inte helt obefogad fråga. Svaret är att jag har varit hemma i Sverige sedan i fredags och eftersom jag bara hade ungefär fem dagar på mig så bestämde jag mig för att utnyttja dem till fullo. Nu är jag dock tillbaka. Hoppas att ni har saknat mig så där lagom mycket.

Jag landade idag på Stansted flygplats vid 11-tiden och när jag kom tillbaka till huset så möttes jag av två glada barn som ville berätta allt om vad de hade gjort hittills på lovet. 90% hade bestått av fotbollsmatcher och jag försökte verkligen mitt bästa för att hänga med i alla matchresultat och detaljerade beskrivningar av mål och räddningar.

George har börjat lära sig mer om hur Office-paketet funkar och han kom och gav mig två grejer som han hade gjort på datorn.

Först fick jag det här kuvertet

"Miss Frebrika L (hoppas att det där med Frebrika inte var med mening för annars har de ju verkligen hört fel på mitt namn), somewhere in Sweden. If you don't know where "somewhere in Sweden" is then please return to *deras postnummer*.

Inuti kuvertet låg det här brevet

"Happy Valentines Day! <3 To Fredrika, Have a happy Valentines Day! Wishing you all the best in the upcoming year.... Yours Sincerely George."

Sedan fick jag det här

"2011/2012 This is to certify that Fredrika has been the best au pair yet! Date: 19th February 2011/2012, Signature: George.". Ben var dock snabb att påpeka att det faktiskt var från båda.

Ibland är de allt söta de där två. Hoppas att det håller i sig nu när tant Fredrika är tillbaka. Oavsett så ligger mina fina utmärkelser nu i högen av brev och annat som jag ska spara på.

Som min rubrik hintar om så har det varit en händelserik dag. Ena stunden var jag på Säve flygplats och fyra timmar senare var jag på ett badhus i Bury St Edmunds med Janine, Ben och George. Efter badet gick vi och åt på Giraffe. Nu känns det som att jag inte behöver äta på cirka en vecka. Jag har packat upp det lilla jag hade med mig tillbaka och nu ska jag titta lite på film medan jag är barnvakt. Man blir trött av att resa och vara i badhus. Imorgon ska jag få ett kärt återseende av mina kompisar och höra hur deras vecka har varit!

Kommentarer
Postat av: Papz

Åh vad gulligt av dem!

2012-02-17 @ 06:33:18
Postat av: Mamma

Han kan ibland den käre George...

2012-02-17 @ 10:34:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0