regn

Igår var dag nummer två på barnens påsklov. Klockan 7 vaknade de och klockan 9 var vi på väg till parken för att spela fotboll. Tyvärr blev det lite mycket bråk mellan dem när vi var där så vi gick hem igen. Att måla påskteckningar hade lugnande effekt men ledde också till att köket såg ut som en brottsplats. Jaja, det var det värt.


George målade en kanin:

Jag målade en kyckling på en gräsmatta med några ägg och ett träd (fin och verklighetstrogen, jag vet). Ben tyckte nog att min bild var fin för rätt som det var hade han målat en som var väldigt lik.

Sedan målade han några egna påskägg också. Det användes ganska mycket färg, de hade inte torkat helt när jag skulle flytta dem imorse.


Sedan skulle George gå och ha ett piano exam, så jag och Ben bakade kanelbullar. De hade bara någon konstig jäst som man var tvungen att aktivera i vatten innan man använde den, så jag chansade lite på hur det blev med den övriga degvätskan. Jag chansade lite fel, så degen jäste inte så mycket. Vi bakade ut dem ändå och de smakar gott trots att de kanske inte är så fluffiga.

Sedan lagade jag och Ben middag också. Har ingen aning om hur många gånger han sa "Fred" igår. Tippar på runt 200 gånger. I receptet stod det att man skulle ha i "Snake Beans". Jag hittade inga sådana i kylen och jag vände mig till Ben.

- Ben, do you know where your mom usually keeps the snake beans?
- No, not really.
- Do you know if they come in a can or if you buy them fresh? What are snake beans anyway?
- I think you buy them fresh. Fred, they are basically snakes that are shaped like beans.

Han kommer att bli kock en dag, det känner jag på mig.


Idag spöregnar det här så vi är inne och tittar på film. De kom överrens om "Annie". Härligt när de själva väljer en film som är över två timmar lång, hehe!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Glad Påsk på Dig och hoppas Du har fått mitt påskkort. MM

2012-04-05 @ 23:21:01
Postat av: Anonym

Fin teckning och bullarna ser goda ut. Jag skulle vilja träffa Ben, han verkar vara så söt. / P

2012-04-06 @ 08:21:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0