fredrika oliver

Eftersom min värdmamma har brutit sin arm- och fotled så är hennes rörlighet minst sagt begränsad. Därför skulle man kunna säga att min utlandsresa på torsdag som innebär att jag är borta härifrån i 10 dagar inte kommer som mest lägligt, men det har däremot aldrig varit tal om att jag inte skulle åka så det ska jag.

Hur som helst. På grund av hennes begränsade rörlighet och pappans oförmåga att laga något annat än kokt ägg så har jag fått stå för matlagningen ännu lite mer än vad jag gjorde tidigare, något som jag bara tycker är roligt (det där är för övrigt något jag kan ägna ett helt inlägg åt, mitt nyfunna intresse för matlagning. Tror att jag har åldrats ungefär 15 år här borta.). I och med att jag då åker bort i 10 dagar så har jag erbjudit mig att laga en massa mat av det som finns i frysen så att de bara kan ta fram och värma. Jag vet, snällt av mig. Nu på morgonen har jag suttit och letat recept som både innehåller ingredienser vi har hemma och dessutom som går hem hos barnen (skrattade för mig själv när jag insåg att jag googlat "recept kyckling barn". Kannibal-hemsidor verkar inte ha slagit igenom ännu. Phew.).

I frysen hittade jag kyckling, kalkonfärs och lammgrytbitar. Man får tänka att utmaningar utvecklar en. Ehh.
hade för övrigt inte tänkt att kombinera kalkonen och lammet om det var någon som kände sig orolig.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ägna gärna ett helt inlägg åt det fast gör det när du kommer tillbaka. Ska bli så skönt att träffa dig igen på fredag när vi åker till Kreta!!! :)

2011-09-28 @ 19:04:27

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0