england känns otursdrabbat för tillfället

Det blev en rolig och tråkig kväll igår! Vi var en millisekund från att missa tåget till Cambridge men hann till slut som tur var. Vi gick till samma ställe som vi var på förra gången "The Regal" och det blev mycket dans. Idag har mina öron inte mått så jättebra för det var sjukt hög musik. Dessutom har min hörsel försämrats ännu mer eftersom förkylningen har börjat komma mer och mer under dagen och troligtvis kommer att bryta ut helt inatt. Joy.

Hur som helst, kvällen slutade inte lika roligt då Hayley skulle åka på en persons rygg, men personen i fråga ramlade och Hayley slog av två av sina framtänder. Tydligen så hade hon haft problem med dem innan så på ett sätt tyckte hon att det var bra att det äntligen skulle tas tag i, men som hon själv uttryckte det så har hon inte "the most beautiful smile in the world at the moment". Känns det inte som att det är en skadefylld tid just nu? Det känns också som att jag är nästa person att skada mig. Kanske bryter ett ben OCH slår ut en tand? Näe, peppar peppar!


Hayley (när hon fortfarande hade fina tänder), jag och den nya svenska au pairen Cecilia


jag fick ett fint klistermärke


Försöker att äta massa frukt för att få i mig vitaminer så att förkylningen ska dämpas. Tänkte att tutti frutti också borde kunna dra sitt strå till stacken. Man får ju passa på innan man tappar smaksinnet helt.


Kommentarer
Postat av: veronica

Har du ingen bild? moahaha

2011-09-12 @ 10:36:59
URL: http://veronicalilja.blogg.se/
Postat av: Mamma

Sätt dig i ett vadderat rum och gå inte ut fören det är dags att åka hem på semester!

2011-09-12 @ 19:25:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0