det är dags för fredagsmyyyys

I mitt yrke (hahahaha) så känner man inte av så mycket vilken dag det är. Dels för att jag bor på mitt jobb och jobbar i mitt hem, och dels för att jag egentligen bara jobbar måndag-onsdag så varje torsdag känns som en lördag för mig. Hur som helst, jag kom hem från att ha lämnat av barnen på skolan för ungefär en timma sedan. Nu har jag ätit frukost och gjort i ordning mig och ska gå ner till tåget för att åka in till Cambridge med Hayley. Hon ska testa på spray tan och när hon är klar med det ska vi titta runt i affärerna.

Idag är det molnigt ute men ändå ganska varmt. Det är knepigt med vädret här. Det blir nästan alltid tvärt emot morgonens väder framåt eftermiddagen. Så det borde innebära sol och kallt framåt 15-tiden... Lite tveksamt får jag säga, men vi får se!


Fin tröja jag har va? Den är jätteskön! Köpte den för ett par veckor sedan i en butik som heter Fat Face (haha jag vet, kul att gå runt med det namnet på påsen liksom) och de har en massa fint! Tack mormor :)

Trots att jag för det mesta inte känner av vilken dag det är så har självklart fredagar en speciell plats i mitt hjärta. HEJA FREDAG!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Men skulle inte du babysitta idag - vi kunde ju inte prata på Skype - elelr var det igår kanske?!?!?

Nu har jag packat, bla 240 voteringsdosor i min resväska som jag ´skall ha med till Lissabon. Blev inte plats för så myclet kläder så jag hoppas det inte är kallt när vi kommer fram för då kommer jag att frysa!!!

PÖSS på dig ungen min

2011-09-09 @ 22:29:37
Postat av: Anonym

Vad roligt att Du köpte tröjan. MM

2011-09-10 @ 19:59:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0