min träning

Sedan jag flyttade hit så har jag tagit upp min träning igen. Det känns väldigt bra! För det första så får jag ju vardagsmotion jag går 45 minuter varje morgon och eftermiddag med barnen till skolan, men jag har också börjat springa. Några gånger har jag gått upp vid 5 på morgonen för att springa men oftast så gör jag det efter att jag har lämnat barnen. För att inte tappa motivationen och för att ha ett projekt (believe me, man behöver det som au pair!) så använder jag en app som heter Get Running. Den lägger upp ett 9-veckorsprogram där man springer varannan dag och det blir lite mer löpning per gång. Dessutom pratar den med mig medan jag springer och säger till när jag ska börja springa, hur långt jag har kvar etcetera.

Efter att jag har sprungit så får jag alltid världens energikick. Dessutom känner jag mig snyggast i världen även om verkligheten är liiite annorlunda. Då kan det se ut så här:
hoppas verkligen inte att jag ser ut så här när jag springer!

får även känslan av att jag är bäst på benböj ...

har aldrig kunnat hjula i mitt liv. efter att jag har sprungit får jag för mig att jag kan det lika bra som en rysk elitgymnast. ska öva lite mer.

sen tror jag att jag kan flyga också. men sen lugnar jag ner mig efter ett tag.

I onsdags var jag på ett pass på gymmet också. Bums, Tums & Thighs, alltså ett mage-rumpa-lår-pass. På engelska. Själv. Det var roligt och ganska jobbigt. Funderar på att testa aerobic, yoga, bodymax och lite andra klasser de har. Bodymax låter jävligt jobbigt. Undrar vad det blir för bilder efter det.

Kommentarer
Postat av: Nina

Hör av dig när du blivit riktigt träningsberoende! :) Det är asgött! :D haha

tyvärr har jag tappat motivationen lite när jag ute och reser men när jag kommer hem då jäklar! (nästa söndag ska jag nog spela match, opps! haha! kan ju höra av mig om jag lever efteråt! )

Saknar dig...

2011-10-21 @ 21:24:27
Postat av: Anonym

Duktigt, av Dig att motionera.Är det balett Du håller på med? MM

2011-10-22 @ 19:22:12
Postat av: maja

knäböjen ser väldigt bra ut! knäna ska inte komma framför föttrena och de lyckas du bra med ser de ut som jag tycker de är svårt;) Puss!

2011-10-23 @ 22:38:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0