kreta 2011

Hej hej hej! Är det någon mer än jag som har haft problem att logga in på blogg.se? När jag väl skulle uppdatera förra veckan så funkade det inte att logga in, typiskt! Här kommer i alla fall några bilder från våran semester på Kreta. De första dagarna var det lite molnigt på morgnarna men det blev bättre under veckan. Vi bodde på ett fint hotell som hade god mat och en stor pool. Det var ganska dött i stan eftersom det var slutet på säsongen, men vi hade det bra på hotellet.


nere på stranden första dagen
i mitten av veckan fick jag jätteont i magen och åt nästan inget förutom lite bröd och frukt, men det gick över ganska snabbt.


varje dag åt vi frukost och middag på hotellet.


en dag åkte vi ut med en badbåt. en av de som jobbade ombord hoppade i och fångade en bläckfisk, no biggie liksom.


poolen
jag och min kusin rebecca. hon fyller 11 i år. herre alltså.

Måste erkänna att det inte var superbra jobbat av mig på bildfronten den här resan. Emilia däremot tog typ 1000 bilder (skicka!) så jag kanske kan få några av henne och ladda upp!

Jag ser på statistiken att det fortfarande är många som går in på bloggen så nu hoppas jag att det ska funka i fortsättningen så att ni får mer att läsa om!

Kommentarer
Postat av: Hans

Kul med en uppdatering, har kollat varje dag i två veckor nu. Hoppas det funkar att logga in i fortsättningen för det är roligt att följa vad du skriver. /P

2011-10-21 @ 16:24:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0