bless you

Aaahh. Förkylningstider. Tror inte att det finns något härligare än att vakna klockan 3:27 av att man håller på att kvävas till döds. Ett tag trodde jag att jag skulle börja gråta också för att jag inte hittade min nässpray, men efter att jag insåg att den stod på mitt nattduksbord och INTE i mitt örngott som jag antar att jag hade drömt (herre alltså, börjar ju bli sinnesrubbad här borta), så kunde jag somna om. Min sleeptalk-app har typ 25 inspelningar per natt nu (brukar ligga på 9) och 23 av dem är från att jag har hostat. Inte kanonkul.

Varför jag har blivit förkyld är inte ett så stort mysterium som man kan tro. Det är helt enkelt så det blir när man bor med en 6-åring och en 8-åring. De hostar på skärmen när de spelar spel på din mobil. De passar på att nysa när de plockar ur diskmaskinen och de vill gärna dela sin fascination över hur grönt deras snor är med dig. Det är bara att acceptera. Och, eftersom jag är en så positiv person (hahaha), så har jag bestämt mig för att vara glad över att jag är sjuk nu och inte när jag är hemma i Sverige över jul.


Ungefär så här ser Bens näsa ut för tillfället. "Look Fred, I can touch it with my tounge!". Funderar på att slå i honom något i stil med att tomten inte kommer till barn som äter snor. Återkommer med resultatet.

Kommentarer
Postat av: Amanda

Ni är inte ensamma om att vara sjuka. Prova att bo med Luca ett tag. Då lär du alltid ha någon liten förkylning, man mår aldrig helt bra. Haha. Men det är bara att bita ihop :) Detta klarar vi Fredrika!

På tal om bilden.. Det är verkligen så Luca ser ut, dygnet runt nu i förkylningstider. Ingen vacker syn. Man måste vara beredd med näsdukar exakt hela tiden! Vi au pairer lever ett tufft liv!!

2011-11-30 @ 10:55:03
URL: http://amandalemland.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0