vart har jag ställt min rullator nu igen?

Eftersom min värdfamilj är borta, Hayley är i Kanada, Cecilia är i Egypten, Sarah har rest bort någonstans och Amanda åkte hem till Sverige i morse så är jag ganska så ensam för tillfället. Det är inga problem. Jag gillar att vara själv. Dessutom ska jag möta mamma, Peter och Sofie i London på fredag, så det går ingen nöd på mig.

Det går ju dock inte komma ifrån att det blir lite långtråkigt efter ett tag. Staden jag bor i erbjuder inte allt för mycket att göra så det gäller att sysselsätta sig bäst det går. Egentligen hade jag tänkt att åka in till Cambridge idag men eftersom det var lite dåligt väder så väntar jag tills imorgon istället. Hunden Tommy vaknar vid 6:30-7-tiden och eftersom mitt rum ligger precis ovanför hans rum (nej han har inte ett eget rum. Det rummet som hans bur står i.) så vaknar jag också vid den tiden, vare sig jag vill eller inte. I morse gick jag därför upp klockan 6:30, tog ut Tommy i trädgården, satte på en tvätt klädde på mig, planerade vad jag skulle behöva till de kommande dagarnas matlagning, väntade (!!!) på att mataffären skulle öppna klockan 8 och gick dit och handlade. När jag kom hem åt jag frukost, tittade lite på TV, lagade lunch och pratade lite med min syster på facebook. 

När jag var klar med allt det här så var klockan 12:20. Bara 12:20. Alla ni som klagar på att er tid inte räcker till, kom hit så kan ni få lite av mig. Jag har hur mycket som helst för tillfället.

Under eftermiddagen väntade jag på en leverans som jag var tvungen att vara hemma och ta emot så därför kunde jag inte gå någonstans. Dessutom var ju vädret inte det bästa. Vad tror ni att jag får för mig att göra då? Jo, då börjar jag baka kanelbullar. Ja, ni läste rätt. Sådant gör man bara om man har svinmycket tid. Jag är lite som en 19-årig pensionär/lyxhustru at the moment. Roligt, verkligen.


Lunch, thaigryta med kyckling.
Fina blev de iallafall. Och goda. Svensk jäst, kardemumma, kanel och pärlsocker. Egentligen har de jäst, kanel och kardemumma här men jag använde det som mormor tog med sig när hon var på besök. Pärlsocker har de däremot inte. Inte som jag har hittat. Förra gången jag och Ben bakade bullar fick vi dekorera med strössel. Pärlsocker är bättre.

Kommentarer
Postat av: Tom T Ifryse

2011-11-02 @ 00:32:04
Postat av: Anonym

Jag vill också ha bullar...ser jättefina ut. // P

2011-11-02 @ 00:33:11
Postat av: Anonym

Hoppas du har några kvar när vi kommer :-)

/Modren

2011-11-02 @ 09:46:15
Postat av: Anonym

Ser jättegott ut. Både grytan och bullarna. MM

2011-11-02 @ 16:23:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0