lördagen

Vid 17:45-tiden tog vi tunnelbanan och tåget från Kings Cross till Alexandra Palace där Smirnoff-eventet skulle hållas. Amanda som från början inte fick tag på någon biljett innan de sålde slut hade lyckats hitta en som ville sälja en till henne, så därför skulle vi åka och hämta den ganska tidigt. Jag hade inte fått min biljett hemskickad till mig som alla andra, oklart vad som hände med den, och därför skulle jag vara tvungen att hämta ut min i samma byggnad som det skulle hållas. Det visade sig att jag inte kunde hämta den förrän dörrarna öppnades klockan 21 så därför gick vi till en restaurang precis bredvid och åt middag.

När klockan väl blev 21 gick det faktiskt väldigt snabbt att komma in och hämta min biljett och efter det var festen igång! När vi kom in fick vi varsin bricka att hänga runt halsen som var kopplade till våra facebook-konton. Med hjälp av den kunde vi tagga oss själva när de gick runt och tog kort, det var bara att hålla upp den lilla brickan mot en grej på iPaden (som de använde som kamera, blev inte direkt kanonkvalité men men, haha!) och så laddades bilden upp under kvällen. Vi kunde även rösta på vilket band som hade varit bäst och vilken våran favoritdrink var. Kort sagt, sådant som är nödvändigt för alla andra att veta.

Kvällen i sin helhet var bra tycker jag, och jag ångrar verkligen inte att jag åkte dit. Jag var inte jättenöjd med musiken. Okej att det var jamaicas nightlife, så jag förväntade mig inte att känna igen några låtar, men när livemusiken var slut så spelades det i stort sett inget annat än typ techno som hade ett tempo som kanske passar för proffspoxare som hoppar hopprep, men inte för dans. Själva eventet var dock väldigt bra ordnat tycker jag. Det fanns gott om personal så det var i stort sett inga köer till någonting, de gick runt och delade ut roliga gratisprylar, och ett superstort plus för att de hade ordnat med bussar från Alexandra Palace till olika ställen runt om i London.


Cecilia, Amanda och Hayley i väntan på tunnelbanan.

Jag vid middagen.

Jag, Hayley och Amanda, hahaha!Förutom brickan runt halsen fick jag ett par solglasögon och en ficklamp-ring. Kände mig svincool. Synd bara att allt var i rött och att jag kvällen till ära hade på mig en knallrosa klänning. Oh well.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0