innan jag fortsätter

Vill inte få det att låta som att jag är arg på något sätt för det är jag inte. Jag vill heller inte få någon att känna att denna kritiken är riktad mot någon speciell för det är den inte heller. Jag vill bara rent allmänt säga att jag är mycket smickrad och glad för det stora intresset ni, mina kära typ 4 trogna läsare, har visat i min blogg, men sådana här kommentarer gör mig faktiskt lite ledsenJag vet att jag har sagt att jag ska börja med min blogg igen. Jag vet att det är många som vill veta hur jag har det och vad jag gör på dagarna (har flyttat till England, more about that later), men all hets gör mig faktiskt inte så jättesugen för det får mig lite att undra om det kommer att sluta där när jag väl har börjat igen, eller om det kommer att krävas fler och fler inlägg per dag. Och ska jag vara ärlig så är det ju inte direkt så att ni själva är så aktiva på bloggfronten heller ;)

Nä så nog med tråkigheterna. Härligt att ni är med mig när fredrikal.blogg.se gör en rivstarts-comeback. Har ju läst marknadsföring i ett år nu. Kanske ska planera en kampanj ...


Kommentarer
Postat av: :)

Nu är jag lycklig igen! :)

och ska tagga ner på hetsandet och istället kommentera lite roligt och vettigt framöver tänkte jag!

så pussis!

2011-06-27 @ 22:32:02
Postat av: Anonym

Och kampanjer är ju du grym på,, så kör stenhårt vettja! :D

2011-06-27 @ 22:32:59
Postat av: Anonym

Och jag ska göra mitt bästa med att upprätthålla någon form av skrivande från NZ, eventuellt en resedagbok eller liknande, då kan vi dela med oss av och följa varandras liv på olika platser i världen! :)

Internet är en smart uppfinning alltså..

2011-06-27 @ 22:35:34
Postat av: Anonym

Åh vad roligt att läsa din blogg igen. MM

2011-07-02 @ 16:23:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0