Vet du varför norrmännen alltid måste byta ut växellådan?

Den som tyckte att det var en smart idé med tvåfiliga rondeller kan ju inte ha haft alla hästar i hagen. Så jävla dumt! Jag höll på att skrämma ihjäl mig själv när jag var tvungen att göra värsta rivstarten när mamma skrek: KÖR! och jag stod och väntade för ingen blinkade och visade vart de skulle. Jäkla bilister, och jäkla rondeller. Ingen normal person är tankeläsare, blinka för tusan!

Så nog om det. Fredagen hos Madeleine var jättemysig och trevlig med allas vår Majken. Vi tittade på film, åt chips och morötter med dipp och pratade massor. Sedan kom mamma och hämtade mig på lördagen och jag hjälpte Sofie att skriva en saga på sin dator. Jag ska inte bli lärare för små barn som lär sig skriva och läsa, har jag kommit på. Jag har inte tillräckligt mycket tålamod för det.

Idag vaknade jag såklart tidigt och åt lite snabbt frukost och sedan var jag ute och sprang klockan 9.15. Hur skönt som helst!
Sedan har vi varit och hälsat på min gammelmormor också och nu sitter jag här och ska skriva en redovisning i engelska och ett tal i svenska.

Dagens onödiga vetande:

Hälften av alla män som växt upp på bondgårdar i världen har haft sexuella kontakter med djur.

hahahahahhahahahahahaa men eugh!


Kommentarer
Postat av: Mamma

Gjorde jag inte alls!

2009-01-25 @ 18:39:08
Postat av: Anonym

Freddan, tro mig, ja vet hur du känner det när nån skriker brevid :-)Duktigt att du sprang, det gjorde jag också!!

2009-01-25 @ 21:32:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0