run baby, run!

Imorgon är det sista dagen på lovet och jag tänker ringa till någon frisörsalong i lerum och boka klipptid. Gärna imorgon om det finns. Sedan har jag planer på att gå ut och springa också. Jag sprang (och gjorde spänstövningar, som gav mig sådan träningsvärk att jag knappt kunde röra mig på två dagar [!!]) i lördags, åkte skidor idag och tänker springa imorgon. Sedan får jag springa lite på lördag också tror jag och så får jag väl hålla på så. Jag känner mig faktiskt taggad!

    

   

Det är kul att vara nyttig och träna, man känner sig så duktig efteråt. Det kanske låter som en klyscha, men den känslan är värd allt besvär. Det var inte lätt för mig att springa i lördags. Så sjukt jäkla jobbigt! Jag har aldrig haft såhär dålig kondition och jag sprang inte hela vägen. Trots det så känns det så grymt bra att ha gjort det. När man slutligen ser sitt hus och känner känslan av att man gjorde det, och faktiskt klarade det!
Jag tror att "träning föder träning" om man nu kan säga så. Det räcker att gå ut och gå en halvtimma och sen äta ett äpple för att du ska känna dendär duktighets-känslan och den blir lite av en drog - du vill uppnå den igen. Det funkar kanske inte för alla, men det gör iallafall det för mig och det är ju värt att testa! När jag har tränat och har adrenalinet uppe så vill jag inte äta godis, då vill jag ha en frukt. Om jag hade ätit godis istället så hade jag inte mått lika bra psykiskt. Det är nog där allt sitter egentligen. Du måste vilja det.
Nu vill jag.
Vill du?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0