rikspucko 2009

okej jag känner såhär nu:
jag dör.

nej, nu överreagerade jag igen. men jag är så trött på mig själv. av allting som har någon koppling till ett engelsktalande land så väljer jag att skriva om kanada (why liksom?) och dess styre.
ni hör ju själva. så dumt så det går nästan bara inte! jag hade kunnat ta en koalabjörn, mc donald's eller russinet elizabeth II! vad som helst och så tar jag detta för att jag "inte vet något om det och för att det kanske är intressant". det har visat sig att det inte var det, kan jag gå tillbaka i tiden?

det är liksom så många delar i det hela och jag fattar inte vad som hör till vad. plus att det står olika fakta på alla olika hemsidor som jag har besökt, och i alla olika böcker jag har läst!

självklart ska jag bestämma mig för att ta det dummaste och svåraste som finns! självklart ska jag vara helt överambitiös och självklart ska jag inte byta ämne när jag ändå har chansen utan alltid ge mig attan på att skriva klart det!

jag håller på att bli galen.
jag går och lägger mig.

ja, all min vakna tid går då åt till att skriva mitt engelskaarbete eller vara i skolan, så därför orkar jag inte skriva här så mycket.

Kommentarer
Postat av: johanna

du klarar det. hoppa över några av de krångligaste delarna, ta med det du tycker är viktigast och det du vill liksom, så blir det bra! =)

2009-01-20 @ 21:50:05
URL: http://mosadpersika.blogg.se/
Postat av: mor

Tänk vad skönt det är när det är inlämnat! Du kommer att fixa det galant. En fråga - har du fått slut på stora bokstäver eller vad har hänt?!?!

2009-01-20 @ 22:10:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0