hjärtat pumpar, nacken har stelnat och svetten rinner. du har 10 varv kvar.

Jag hatar att simma. Eller nej, det är fel att säga det, för egentligen så älskar jag att simma! Fast på mina villkor. Jag tycker om att bada (inte i badkar, dock), känna att man flyter och gungar i takt med vågorna. Att liksom simma när man vill och dyka ner när man vill och så!
På vattenpalatset så infinner sig inte riktigt turkost-vatten-i-medelhavet-känslan.

Ja, vi simmade idag på idrotten. Vi fick tjugofem minuter på oss och skulle simma så många varv á femtio meter vi hann med under den tiden. Arton stycken var VG, tjugoen stycken var MVG och om man höll på att simma hela tiden så var det G. Jag hann simma sjutton varv, vilket var lite frustrerande för jag var ju så nära! Men det gjorde mig inte så mycket. Det jag inte gillar med att simma hela klassen i en och samma bassäng är att det blir så fruktansvärt trångt. Det finns ingen chans att göra sitt bästa när man måste trängas med andra killar och tjejer som är allt från 155-200 cm långa och som simmar olika fort. Dessutom är det ju alltid någon som ska försöka simma asfort och som orsakar mindre tsunamis i bassängen.

När jag guppade runt där i vattnet så slog det mig plötsligt hur sjukt svettig jag var! Det är en så konstig känsla att ligga i kallt klor-vatten och känna svetten rinna från pannan. Det stämmer inte riktigt. De första varven gick ganska dåligt men så fort jag hade blivit så trött i mina armar och ben att de domnade bort så gick det ganska bra.det ser rätt härligt (om än fejk) ut!

Dagens onödiga vetande:

Efter en timmes simmande i en almän pool har du fått i dig en halv liter urin.
Mums, tur att jag bara simmade i 25 minuter xD

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0